Beskrivelse
Vi gjentar suksessen! Roar Hildonen, sammen med sitt kokke- og servitørteam, tar deg med på en unik kulinarisk reise i Erkebispegården. Her slåes det virkelig på stortromma. Teamet fra To Rom og Kjøkken har valgt ut råvarer i verdensklasse fra Trøndelag. Til maten serveres utsøkte drikkevarer fra topprodusenter fra To Rom og Kjøkken sin unike kjeller.
Vi starter i Museet Erkebispegården med servering av champagne og små delikatesser, før vi ender opp i den historiske og unike Herresalen, hvor du blir servert et festmåltid av de sjeldne med musikalske innslag fra Trondheimssolistene.
Pris per person: kr. 2 400,- Dette inkluderer aperitiff og 5-retters meny med tilhørende drikkepakke. Begrenset antall plasser. Oppmøte i Borggården ved Museet Erkebispegården kl. 18.
Bestill billetter
- Friday, 15. July 2022 - Friday, 15. July 2022
- 18:00 — 22:00
-
Sommer i Borggården
Kongsgårdsgata 1b
7013, TRONDHEIM
Norge
Norge
-
På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
Du kan avbestille via telefon eller online her. - Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
- Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
- Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.