Velg butikk

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Høyt og lavt med domkirkearbeiderne - Skulpturvandring

Beskrivelse

På Nidarosdomens vestfront står vakre, høyreiste statuer av konger og helgener, men rundt omkring på kirka gjemmer det seg også morsomme fantasidyr og groteske gargoyler.

Bli med guide og kunsthistoriker Wenche Ødegaard på en vandring rundt Nidarosdomen og opp i høyden, og bli kjent med noen av de flotte skulpturene som pryder kirka. Vandringen avsluttes i Museet i Erkebispegården, der man kan se de uttrykksfulle skulpturene fra middelalderen på nært hold.


Aldersgrense 15 år. Ta på gode sko og klær som tåler støv og friksjon mot stein. Personer som lider av hjerteproblemer, astma, epilepsi eller klaustrofobi, anbefales ikke å delta. Man bør være i moderat fysisk form.

Reserver

Salget er avsluttet nå Wednesday, 13 July 2022
dager
 • Monday, 11. July 2022 - Wednesday, 13. July 2022
ganger
 • 14:00 — 15:30
Adresse
 • Sommer i Borggården
  Kongsgårdsgata 1b
  7013, TRONDHEIM
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.