Velg butikk

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Spesialomvisning i Erkebispegården

Dato: 29.10.2023

Beskrivelse

Omvisning og bokslipp

Arkeolog Øivind Lunde ga denne uken ut praktboka «Erkebispegården ved Nidarosdomen», og i den anledning inviterer vi til omvisning. Forfatteren vil, sammen med kunnskapsrike guider, ta deg med på en historisk vandring gjennom Erkebispegården, inkludert Herresalen, Vestfløyen og Rustkammeret. Omvisningen vil vare i underkant av 1,5 time, og det vil bli mulighet til å kjøpe en signert utgave av boka.


Om boka: Gjennom ni århundrer har det praktfulle anlegget ved Nidarosdomen fungert som både erkebispegård, kongsgård, renessanseslott for lensherrer og militært magasin. Arkeolog Øivind Lunde tar for seg samtlige perioder i form av detaljrike tegninger, historisk drama og grundig bygningsbeskrivelse. Bli med på en spennende reise tilbake i tid! Boka er gitt ut på Museumsforlaget

Reserver

Salget er avsluttet nå Sunday, 29 October 2023
dager
 • Sunday, 29. October 2023 - Sunday, 29. October 2023
ganger
 • 13:00 — 14:30
Adresse
 • Spesialomvisning
  Kongsgårdsgata 1b
  7013, TRONDHEIM
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.