Velg butikk

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Middelalderen bød på imponerende ingeniørkunst. Dristige konstruksjonen ble reist, stadig høyere og spinklere. Dette krevde avanserte byggetekniske løsninger. I denne omvisningen skal vi se nærmere på katedralens ulike konstruksjoner fra både middelalderen og restaureringsperioden. Bli med Kristin Bjørlykke fra Bygghytta ved Nidarosdomen på en vandring i Nidarosdomen, både på bakkeplan og i høyden i katedralen. 


Aldersgrense 15 år. Ta på gode sko og klær som tåler støv og friksjon mot stein. Personer som lider av hjerteproblemer, astma, epilepsi eller klaustrofobi, anbefales ikke å delta. Man bør være i moderat fysisk form. Varighet ca. 1,5 time. Oppmøte ved infoboden i Borggården. NB: Ikke universell utforming.

Reserver

Salget er avsluttet nå Friday, 21 July 2023
dager
 • Thursday, 20. July 2023 - Monday, 24. July 2023
ganger
 • 14:00 — 15:00
Adresse
 • Sommer i Borggården
  Kongsgårdsgata 1b
  7013, TRONDHEIM
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.