Velg butikk

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Stillasomvisning – restaurering av Nidarosdomen

Dato: 24.07.2023

Beskrivelse

Bli med Rune Langås, leder for Bygghytta ved Nidarosdomen, på en omvisning på det enorme stillaset på sørsiden av Nidarosdomen. Høsten 2022 ble det 12 etasjer høye stillaset bygget foran hele fasaden til Nidarosdomens søndre tverrskip. Nå får du sjansen til å være med bak stillasduken for å se hvordan håndverkerne arbeider med å restaurere Nidarosdomen.  


På sørsiden av Nidarosdomen, mot Erkebispegården, står et 12 etasjer høyt stillas. Her er håndverkere og forskere fra Bygghytta ved Nidarosdomen i gang med å kartlegge skader på stein og murverk, for å forberede det neste store restaureringsprosjektet ved domkirka. Under Sommer i Borggården inviteres publikum til å bli med på spennende vandringer på stillaset. 

 

Sikkerhet:

Aldersgrense 12 år. Ta på gode sko. Personer som lider av hjerteproblemer, astma, epilepsi eller klaustrofobi, anbefales ikke å ta turen opp.

 

Oppmøte ved stillaset. Varighet ca 1 time. Aldersgrense 12 år. NB: Ikke universell utforming.

Reserver

Salget er avsluttet nå Saturday, 22 July 2023
dager
 • Tuesday, 18. July 2023 - Monday, 24. July 2023
ganger
 • 14:00 — 15:00
Adresse
 • Sommer i Borggården
  Kongsgårdsgata 1b
  7013, TRONDHEIM
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.